Studio Cuvier logotype

STYLING & INTERIOR DESIGN

OM STYLING

sc

Efter mötet i Er bostad, går vi igenom vad som ska vara kvar och om ytskikt eventuellt behöver åtgärdas. Sedan börjar vi noggrant planera hur vi ska inreda Ert hem. Därefter packar vi ihop och transporterar till Er bostad. Väl på plats börjar arbetet med att hänga tavlor, placera ut möbler, bädda och sätta i ordning. Här är det väldigt viktigt att tänka igenom belysningen, såväl allmänbelysning som punkt- och stämningsbelysning.

Under stylingens gång utgår vi från de bästa kameravinklarna. Det ska inte bara se bra ut ur kamerans perspektiv utan också fungera bra till visningarna. Det ska upplevas rymligt, ljust, personligt, vara smart disponerat och bostadens funktioner ska lyftas fram. Därefter inhandlas växter och snittblommor.

När det är färdiginrett efter vanligtvis 2-3 dagar kan lägenheten fotograferas. Efter det kommer vi tillbaka och hämtar växter för att hålla liv i dem och de ställs sedan tillbaka till visningarna. Nya snittblommor inhandlas till bägge visningarna. Efter att bostaden blivit såld packas allt ned på nytt och transporteras till lagret.

Många mäklare anser att man genom att styla bostaden uppnår ett högre slutpris än utan, men vi brukar säga att genererar den bara ett enda bud, så är man i hamn med kostnaden. Kostnaden är dessutom avdragsgill i reavinstbeskattningen. Denna tas upp under ”utgifter för avyttring” på skatteverkets blankett K6/K5.

Hoppas att detta har bidragit till att tydliggöra vår tjänst och att vi ses i Er bostad!

STUDIO CUVIER